Elk sportproject een nieuwe uitdaging:
van concept naar realisatie

Financieringstraject

Van concept naar realisatie: er wordt steeds meer duidelijk wat er nodig is om jouw project te laten slagen. Vanzelfsprekend is er geld nodig om het project te financieren. In de huidige tijd is het echter niet eenvoudig dat geld te vinden. Schakel je een bank in, lanceer je een crowdfundingsactie, gebruik je spaargeld of ga je opzoek naar mensen die willen investeren. Investeerders die geloven in de toekomst van jouw project willen namelijk graag investeren om die stap mede mogelijk te maken. Maar…, niet tegen elke prijs.

Expertise

Wat komt er allemaal kijken bij het financieren van jouw project in de sportwereld? ER Sportprojecten begeleidt je door het hele financieringstraject. Van a-tot-z. Door onze expertise wijzen wij jou op veel voorkomende valkuilen en wordt voorkomen dat je tijdens het traject door de bomen het bos niet meer ziet. We houden alles nauwlettend in de gaten en behoeden jou voor financiële misstappen.

ER Sportprojecten begeleidt je door het
hele financieringstraject. Van a-tot-z.

Van concept naar realisatie

  • Vergunningstraject
  • Subsidieprojecten
  • Kwaliteit, markt- en productkennis

Vergunningstraject

Eindelijk! De calculatie is rond en de benodigde financiering is geregeld. De planning ligt klaar en je bent klaar om te beginnen met je (ver)bouwplannen. Snel de omgevings- en horeca- en drankvergunning aanvragen. Maar dan ontstaat de eerste frustratie! Jouw (ver)bouwplannen moeten namelijk goedgekeurd worden door de gemeente. Zonder de benodigde vergunning(en) mag je niet starten met je project.

Vliegende start

Het aanvragen van een vergunning vergt zowel tijd als energie en moet daarnaast voldoen aan een aantal strikte regels. Het kan behoorlijk frustrerend zijn om alles in orde te krijgen. ER Sportprojecten neemt het hele vergunningstraject graag uit handen van jou. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat nodig is om het vergunningstraject vlekkeloos te laten verlopen, zodat je snel kunt starten met je project en de focus volledig op een vliegende start kunt houden!

Subsidieprojecten

Er zijn veel mogelijkheden om subsidie aan te vragen voor sportgerelateerde projecten. Alleen is de subsidiewereld behoorlijk complex. Een doolhof. De overheid, EU en regionale fondsen stellen jaarlijks een budget beschikbaar om je een steun in de rug te bieden en te helpen. Door onze jarenlange ervaring kan ER Sportprojecten je wegwijsmaken in beschikbare subsidies. Wij begeleiden je tijdens dit traject van ‘aanvraag’ tot de ‘einddeclaratie’. Wil je weten of jouw project in aanmerking komt voor een subsidie? Neem dan contact met ons op. Een afspraak is zo gemaakt. Uiteraard zonder verdere verplichtingen.

Kwaliteit, markt- en productkennis

Bij ER sportprojecten vind je disciplines als advies, begeleiding en uitvoering onder 1 dak. Deze combinatie is uniek in Nederland en daar zijn wij trots op. Snel schakelen, technisch onderlegd en jarenlange ervaring zijn onze speerpunten. Dat maakt ons een veelgevraagde teamspeler bij de overheid, gemeentes, bedrijven en particulieren. Zowel bij kleine als grote sportprojecten. Wij leveren kwaliteit.

Marktkennis

Sportproducten en accommodaties komen steeds vaker onder een vergrootglas te liggen. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van kunstgrasvelden of de veiligheid van grote sportcomplexen. De kwaliteitseisen worden hierdoor steeds strenger. Wij werken daarom volgens het stramien van ISO9001. Met dit stramien wordt naast de kwaliteit, ook het proces gedurende het hele project bewaakt. Daarnaast zijn wij, mede door onze jarenlange ervaring met sportgerelateerde werktuigbouwkundige projecten bij ERMA Sport, technisch breed onderlegd.

Productkennis

Vanwege de aanwezige productkennis is ER Sportprojecten in staat om duurzaam te werken. ER-sportprojecten hergebruikt materialen en werkt volgens het cradle-2-cradle principe. Dit houdt in dat er tijdens de productie zo min mogelijk afval ontstaat en dat bestaande producten hergebruikt worden. Uiteraard komen alleen de producten in aanmerking waarvan de kwaliteit gegarandeerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe dug-out voor de plaatselijke voetbalvereniging, waarvan de constructie bestaat uit doelpalen van een bekende Nederlandse voetbalclub.